ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τρία «πράσινα» μετάλλια

Οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην κολύμβηση πήραν τρία ακόμα μετάλλια σήμερα το απόγευμα στους τελικούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Τρία «πράσινα» μετάλλια

Οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην κολύμβηση πήραν τρία ακόμα μετάλλια σήμερα το απόγευμα στους τελικούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα, η Λόρα Φέρρα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο Παγκορασίδων Α΄ με 59.68. Παράλληλα στα 50μ. νεανίδων η Δανάη Γκογκόση πήρε το αργυρό μετάλλιο με 28.23 ενώ η Ζωή Πράγια ήταν 14η.

Ακόμα στα 50μ. πεταλούδα Παίδων ο Ηρακλής Βειογλάνης πήρε το χάλκινο μετάλλιο με 25.91 ενώ ο Φίλιππος Γκογκόσης ήταν 13ος.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα υπόλοιπα πράσινα πλασαρίσματα:

1500μ. ελεύθερο 12η Δέσποινα Πλεξουσάκη παγκορασιδες Α

50μ.  πρόσθιο παγκορασίδων α 16η Eιρήνη Παλληκαρά

400μ.  ελεύθερο κορασίδων 12η Μαρία Εξάρχου

100μ. ελεύθερο παμπαίδων α 16ος Νίκος Δημήτριου

200μ.μικτή ατομική παγκορασίδων Β  9η Φωτεινή Αγγελίδη, 11η Μαρία Γαϊτανίδη

200μ.  πρόσθιο κορασίδων 15η Ιωάννα Βουδούρη

200μ. πρόσθιο νεανίδων 4η Φωτεινή Χαρίτου

4Χ100 μικτή ατομική  mixed παμπαίδων 17ος ΠΑΟ

4Χ100 μικτή ατομική  mixed ππαγκορασΊδων  17ος ΠΑΟ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...