ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς για δίκη Λιγνάδη: «Τεράστιο σκάνδαλο, κάθε πολίτης πρέπει να νιώθει οργή» (Vid)

Πήρε θέση ο Νίκος Παππάς για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη και το αποτέλεσμα αυτής, που προκάλεσε οργή στην κοινωνία.

Παππάς για δίκη Λιγνάδη: «Τεράστιο σκάνδαλο, κάθε πολίτης πρέπει να νιώθει οργή» (Vid)

Όσα ανέφερε στην «Bandiera Rosa»:

«Κάθε πολίτης αυτής της χώρας και όχι μόνο πρέπει να νιώθει οργή, να νιώθει ντροπή, παράλληλα πρέπει να νιώθει και φόβο. Ποτέ δεν ξέρεις αν αύριο πειράξουν την οικογένειά σου τέτοιοι άνθρωποι, τον φίλο του, την αδερφή σου, εσένα τον ίδιο, ότι αυτός ο άνθρωπος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά και θα βγει κι αυτός έξω.

Μας πασάρουν τόσο καιρό ότι μιλάμε για ένα κράτος δικαίου, ένα κράτος που όλα λειτουργούν νορμάλ. Όπως βλέπεις δολοφόνοι βγαίνουν έξω, βιαστές βγαίνουν έξω και παιδιά που απλά μπορεί να κάνουν βόλτα στα Εξάρχεια είναι μέσα στην φυλακή ή τρώνε ξύλο στις πλατείες επειδή δεν φοράνε μάσκα ή στραβοκοίταξαν κάποιον μπάτσο.

Δυστυχώς αυτό είναι το κράτος μας. Βέβαια δεν αρκεί μόνο να τους δικάζουμε από το Facebook και το Instagram. Πρέπει επιτέλους ο κόσμος να πάρει πιο σοβαρές πρωτοβουλίες, διότι νομίζω ότι αυτά τα φαινόμενα θα επαναληφθούν. Ελπίζω αυτή η απόφαση να είναι προσωρινή ή τουλάχιστον να ακυρωθεί άμεσα, δεν ξέρω πως λειτουργεί η φάση νομικά. Αλλά νομίζω είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο αυτό που συνέβη».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.