ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Παναθηναϊκός: Τελική ευθεία στην Αυστρία

Τις τελευταίες του μέρες επί αυστριακού εδάφους διανύει πλέον ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Τελική ευθεία στην Αυστρία

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού βρίσκεται πλέον στο τελικό του στάδιο. Οι πράσινοι αναμένεται να δώσουν αύριο το τελευταίο τους φιλικό απέναντι στην Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Ένα δυνατό φιλικό που θα αποτελέσει ένα από τα τελευταία τεστ της ομάδας, πριν από τα προκριματικά του Conference League. Οι πράσινοι έχουν δουλέψει ήδη σε πολλούς τομείς στην Αυστρία. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ρίξει το βάρος τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στο κομμάτι της τακτικής.

Από εκεί και έπειτα οι ρυθμοί είναι έντονοι και στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμοι το συντομότερο δυνατόν. Άλλωστε τα ματς των προκριματικών είναι υψίστης σημασίας για τη χρονιά και θα κρίνουν το κατά πόσο θα είναι επιτυχημένη ή οχι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE