ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Power Pass: Πώς θα δείτε το ποσό που θα λάβετε

Power Pass: Αναρτήθηκαν τα ποσά της πληρωμής στους δικαιούχους.

Power Pass: Πώς θα δείτε το ποσό που θα λάβετε

Aναρτήθηκαν στην πλατφόρμα του Power Pass τα ποσά που θα λάβουν οι πολίτες ως μια μικρή επιδότηση για τις την τεράστια ακρίβεια στις τιμές του ρεύματος που “κλήθηκαν” να πληρώσουν οι πολίτες.

Power Pass: Το έξτρα επίδομα για τον Ιούνιο χωρίς νέα αίτηση

Πρόκειται για τα ποσά που θα λάβει κάθε πολίτης – δικαιούχος, ως αναδρομικά για τις αυξήσεις που προκάλεσε η ρήτρα αναπροσαρμογής στο διάστημα από την 1η Δεκεμβρίου του 2021 έως και την 31η Μαΐου του 2022.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.565 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Power Pass: Πώς θα δείτε το ποσό που θα λάβετε

Επισκεφτείτε στην εφαρμογή στο vouchers.gov.gr.

Επιλέγετε το εικονίδιο Power Pass.

Συνδέεστε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τους κωδικούς Taxisnet.

Μόλις συνδεθείτε η εφαρμογή του Power Pass θα δείξει το ΑΦΜ σας (του Δικαιούχου) και θα εμφανίζει την αίτηση ως «Υπό Εκκαθάριση». Παρακάτω, βρίσκεται η Σύνοψη Εκκαθάρισης του Power Pass και το Εκκαθαρισθέν Ποσό.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, από τα 2,5 εκατ. φυσικά πρόσωπα, αναρτήθηκαν σήμερα ενημερωτικά εκκαθάρισης για τα περίπου 1,9 εκατ.. Επομένως, αν δεν δείτε στην εφαρμογή το ποσό εκκαθάρισης τότε είστε ένας από τους 600.000 που θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα. Παραδείγματα του ποσού επιστροφής από το Power Pass

Σε μονοκατοικία στη Νέα Σμύρνη που διαμένει ένα ζευγάρι συνταξιούχων, ο δικαιούχος και η σύζυγός του θα λάβουν επιστροφή 159,86 ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.