ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Χουάνκαρ για προκριματικά Conference: «Θα είμαστε έτοιμοι»

Ξεκάθαρος δηλώνει ο Χουάνκαρ ενόψει του πρώτου μεγάλου στόχου της σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Χουάνκαρ για προκριματικά Conference: «Θα είμαστε έτοιμοι»

Ξεκάθαρος δηλώνει ο Χουάνκαρ ενόψει του πρώτου μεγάλου στόχου της σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός μπακ μίλησε για τη φιλική νίκη επί της Αλ Ντουχαϊλ, αλλά και τα προκριματικά του conference, στα οποία ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι έτοιμος.

Αναλυτικά

«Νομίζω ότι σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλύτεροι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα μας. Είχαμε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και σε κάθε περίπτωση, νιώθαμε όλοι μας πολύ καλύτερα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης».

-Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα για τα πρώτα ματς της 3ης προκριματικής φάσης του Europa Conference League:

«Ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι. Τώρα σ’ αυτή τη φάση, είμαστε στην περίοδο της προετοιμασίας για τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Πιστεύω όμως ότι σύντομα θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά τα ματς. Κι αυτά τα παιχνίδια θα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με αυτά που παίζουμε εδώ στην Αυστρία…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ