ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Έδειξε ότι μπορεί στα δύσκολα!

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, αν και έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους Γερμανούς. Σούπερ γι΄ άλλο ένα ματς ο Βαγιαννίδης, καλός και ο Τσέριν. Θετικό το ντεμπούτο του Μάγκνουσον.

Έδειξε ότι μπορεί στα δύσκολα!

Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο δυνατό τεστ επί αυστριακού εδάφους έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Οι πράσινοι μπορούσαν μάλιστα και να σκοράρουν και η αλήθεια είναι ότι δημιούργησαν πολύ καλές προϋποθέσεις.

Το ματς

Οι ‘’πράσινοι’’ είχαν καλή συμπεριφορά χωρίς την μπάλα, τόσο στο πρέσινγκ όσο και σε οργανωμένη άμυνα, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσουν και να κλέψουν αρκετές μπάλες ψηλά. Στο κομμάτι της κυκλοφορίας το Τριφύλλι αντιμετώπισε κάποια προβλήματα αλλά από το 30’ και έπειτα έγινε πιο αποτελεσματικό σε αυτό το κομμάτι, ολοκλήρωσε το ημίχρονο με 55% κατοχή και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις κυρίως από τα αριστερά με τον Αϊτόρ. Εκεί του έλειψαν οι καλές επιλογές στη τελική πάσα για να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε τέσσερις αλλαγές, τους Λοντίγκιν, Κώτσιρα, Σάρλια και Χουάνκαρ, όλες στα μετόπισθεν.

Η Λεβερκούζεν απείλησε στο 47΄με την κεφαλιά του Πογιάνπαλο να περνάει δίπλα απ’ το δοκάρι.

Στο 62’ ο Μάγκνουσον μπήκε στο γήπεδο αντί του Σένκεφελντ πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, επιβεβαιώνοντας την αντίληψη και την ικανότητά του με τη μπάλα, ενώ στο γήπεδο πέρασαν επίσης ο Κουρμπέλης αντί του Πέρεθ, ο Καμπετσής αντί του Παλάσιος και τρία λεπτά μετά ο Καρλίτος αντί του Αλεξανδρόπουλου.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο σχηματισμός του Παναθηναϊκού τροποποιήθηκε σε 4-2-3-1 εξαιτίας της παρουσίας του Καρλίτος και στο τελευταίο 20λεπτο του ματς πήραν χρόνο και οι Σαρδέλης, Ηλιάδης και Κρυπαράκος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι (46’ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (46’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (62’ Μάγκνουσον), Πούγγουρας (46’ Σάρλια), Γκάνεα (46’ Χουάνκαρ), Πέρεθ (62’ Κουρμπέλης), Αλεξανδρόπουλος (66’ Καρλίτος), Τσέριν (72’ Ηλιάδης), Παλάσιος (62’ Καμπετσής), Ιωαννίδης (72’ Σαρδέλης), Αϊτόρ (79’ Κρυπαράκος).

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Χεράρντο Σεοάνε / 4-2-3-1): Χραντέτσκι (46’ Λούνεφ), Φρίμπονγκ (46’ Φοσού-Μενσά), Ταπσόμπα (46’ Ταχ), Κοσουνού (46’ Μοναμέι), Μπάκερ (46’ Χίνκαπι), Ντεμιρμπάι, Ε. Παλάσιος, Αζμούν (46’ Μπράβο), Αουρίρ (46’ Αζχίλ), Ντιαμπί (46’ Χλόζεκ), Σικ (46’ Πογιάνπαλο).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE