ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Παναθηναϊκός: Θετικό το πρώτο δείγμα του Μάγκνουσον!

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον αγωνίστηκε για 30 λεπτά στο φιλικό με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και άφησε άκρως θετικές εντυπώσεις.

Παναθηναϊκός: Θετικό το πρώτο δείγμα του Μάγκνουσον!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην ισχυρή Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα πράσινα. Συγκεκριμένα μπήκε στο 62ο λεπτό του αγώνα, έπαιξε στο πλευρό του Σβόνιμιρ Σάρλια και ήταν πολύ θετικός.

Έδειξε ότι έχει ποιότητα και παρότι δεν έπαιζε με τους… βασικούς μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Σωστές μεταβιβάσεις, καίριες επεμβάσεις και γενικότερα φάνηκε ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα τους πράσινους.

Παράλληλα ήταν πολύ σημαντικό ότι μεταβιβάσεις του έπαιξε μείζονα ρόλο στο να αναπτυχθεί εύρυθμα το τριφύλλι. Είναι δεδομένο ότι όσο περνάει τα ματς θα γίνεται όλο και καλύτερος και θα μπορέσει να βοηθήσει τους πράσινους στην προσπάθεια που θα κάνουν για να επιστρέψουν στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού γενικότερα έφερε χαμόγελα και έγινε σαφές γι΄ άλλη μία φορά ότι και φέτος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάτι καλό χτίζει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE