ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Αλεξανδρόπουλος: «Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά»

Όσα είπε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στην κάμερα του PAO TV μετά την ολοκλήρωση του φιλικού με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Αλεξανδρόπουλος: «Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά»

Αναλυτικά όσα είπε στο PAO TV ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπάγερ Λεβερκούζεν:

Για το ματς με την Μπάγερ Λεβερκούζεν: «Σίγουρα είναι μεγάλη χαρά να αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες. Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, αλλά πιστεύω σταθήκαμε αντάξιοι. Τεστάραμε τις δυνατότητες μας και βγάλαμε στο γήπεδο πράγματα που θέλαμε μέσα από την προπόνηση. Πιστεύουμε στο πλάνο και ελπίζουμε να πάμε καλύτερα στο μέλλον».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν δέχθηκε γκολ στα τρία φιλικά: «Είναι σημαντικό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ σε τρία παιχνίδια. Αυτό δείχνει ότι είμαστε συμπαγείς, ότι παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα δεν δέχεται γκολ εύκολα».

Για την προετοιμασία μέχρι στιγμής: «Πιστεύω ότι δουλεύουμε παρά πολύ σκληρά. Σίγουρα η προετοιμασία στην Αυστρία θεωρώ ότι είχε μεγάλη επιτυχία. Όπως και στο Βόλο, όπου βελτιωθήκαμε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Τώρα που θα γυρίσουμε στην Αθήνα θα συνεχίσουμε να δίνουμε το 100% για να είμαστε αντάξιοι των απαιτήσεων και στην Ευρώπη».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Σίγουρα βλέπω μεγάλες διάφορες τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Είμαστε μια δεμένη ομάδα, δουλεμένη και βγαίνουν αυτοματισμοί μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε όλοι μας, αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε ένα καλύτερο σημείο απ’ ότι πέρυσι αυτή την εποχή»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ