ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πράσινος» ο Γκουντάιτις – Υπέγραψε το συμβόλαιό του!

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Αρτούρας Γκουντάιτις που υπέγραψε το συμβόλαιό του με το "τριφύλλι".

«Πράσινος» ο Γκουντάιτις - Υπέγραψε το συμβόλαιό του!

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Αρτούρας Γκουντάιτις που υπέγραψε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» τις τελευταίες δύο βδομάδες δούλεψαν την υπόθεση του Γκουντάιτις και πρόσθεσαν ένα «όπλο» στο ρόστερ τους, που μαζί με τον Παπαγιάννη αποτελούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα ψηλών στον Παναθηναϊκό την τελευταία δεκαετία.

Το «τριφύλλι» μάλιστα είχε να αντιμετωπίσει και την «σφήνα» της Μπάγερν, κάτι που ωστόσο δεν αποτέλεσε εμπόδιο στη μετακίνηση του Γκουντάιτις στο ΟΑΚΑ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.