ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ο Ουίλιαμς είναι αναβάθμιση! (Vid)

Το Panathinaikos24 αναλύει γιατί ο Ντέρικ Ουίλιαμς, μπορεί να κάνει, ότι έκαναν οι Ουάιτ και Έβανς μαζί.

Ο Ουίλιαμς είναι αναβάθμιση! (Vid)

Μια μεταγραφή που φέρει 100% την σφραγίδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, είναι αυτή του Ντέρικ Ουίλιαμς που έρχεται στο ΟΑΚΑ για να αναβαθμίσει τη θέση «4». Ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα ξανασμίξει με τον Αμερικανό φόργουορντ έπειτα από μια πενταετία, όπου και είχαν συνυπάρξει στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ράντονιτς επέλεξε τον πρώην παίκτη της Μακάμπι, καθώς πιστεύει πως μπορεί να του βγάλει τον καλό αγωνιστικό του εαυτό στο παρκέ και να τον κάνει να νιώσει σημαντικός. Άλλωστε, η ψυχολογία σε έναν -υψηλού επιπέδου- αθλητή είναι το α και το ω. Έτσι, θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα συνολικά, σε αντιθεση με τους Έβανς και Ουάιτ που βρέθηκαν στο ρόστερ την περσινή σεζόν και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν ούτε στο ελάχιστο.

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί ο Παναθηναϊκός κατέληξε στη λύση του Ντέρικ, ενώ αρκετοί τον παρουσίασαν ως γυρολόγο, καθώς η αλήθεια είναι πως ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει στεριώσει σε ομάδα παραπάνω από μια σεζόν.

Ο Ουίλιαμς είναι «μπαρουτοκαπνισμένος» με 144 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα με ομάδες όμως, που είτε έχουν απομακρυνθεί (Μακάμπι), είτε δε διέθεταν ποτέ (Μπάγερν, Βαλένθια) τον στόχο της διάκρισης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Μην ξεχνάμε όμως, ότι είναι παίκτης του προπονητή και ο τελευταίος μπορεί να τον απελευθερώσει. Έτσι, παίκτης και ομάδα, μπορούν αμφότεροι να βγουν κερδισμένοι.

Αν οι δύο πλευρές έχουν καλή συνεργασία και παράλληλα, επιτευχθούν οι στόχοι, τότε ο Ουίλιαμς θα έχει βρει ένα ασφαλές περιβάλλον, καθώς ήδη φαίνεται πως η ανταπόκριση του κόσμου του Παναθηναϊκού στο άκουσμα της μεταγραφής ήταν ιδιαίτερα θετική.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...