ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Σεοάνε: «Καλή και τεχνική ομάδα ο Παναθηναϊκός – Έχει καλές ιδέες στο παιχνίδι του»

Την αγωνιστική ετοιμότητα των «πρασίνων» αλλά και της ομάδας του, κλήθηκε να σχολιάσει ο προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Χεράρδο Σεοάνε. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Σεοάνε: «Καλή και τεχνική ομάδα ο Παναθηναϊκός - Έχει καλές ιδέες στο παιχνίδι του»

Ο Ισπανοελβετός τεχνικός των «ασπιρίνων» μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ανέλυσε την εικόνα που έβγαλαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σε ότι αφορά το «τριφύλλι», επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή και ισορροπημένη ομάδα που βγάζει ιδέες στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν:

Για την αγωνιστική εικόνα και ετοιμότητα του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία πραγματικά καλή και τεχνική ομάδα. Του αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει ψηλά τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι.

Μου άρεσε πολύ ο Παναθηναϊκός σαν αντίπαλος. Έχει πολύ καλές ιδέες στο παιχνίδι του και στο πως χειρίζεται τις καταστάσεις όταν έχει την μπάλα στην κατοχή του. Σίγουρα και οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά συνολικά για το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε και οι δύο στην καλοκαιρινή προετοιμασία μας, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το ανεπίσημο ντεμπούτο του Χλόζεκ με τη φανέλα της Μπάγερ: «Έχει πολύ καλές προδιαγραφές, είναι αποφασισμένος και δυνατός. Ξέρει ότι πλέον τα πράγματα θα είναι πιο έντονα μαζί μας και χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο, αλλά σίγουρα είναι μια σημαντική προσθήκη για το μέλλον. Σε γενικές γραμμές, κόντρα στον Παναθηναϊκό κάναμε άλλη μία καλή προπόνηση. Πάνω από όλα, ήμασταν πολύ συμπαγείς αμυντικά και δώσαμε λίγα πράγματα στον αντίπαλό μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ