ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: 6.553 τα «πράσινα» μέλη και συνεχίζουν…

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αγκαλιάζουν τον σύλλογο και δείχνουν ότι στέκονται στο πλευρό του, συνεχίζοντας μαζικά τις εγγραφές τους.

Παναθηναϊκός: 6.553 τα «πράσινα» μέλη και συνεχίζουν…

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, τα μέλη έχουν ανέλθει στις 6.553 και συνεχίζουν τις εγγραφές, με σκοπό η «μάνα του λόχου» να συνεχίσει να μεγαλώνει.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

«Οι «αιώνια πιστοί» ξεπέρασαν τους 6.500  και εγγράφονται συνεχώς με σκοπό να δυναμώσουν τη «μάνα του λόχου» εν όψει της νέας σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή και η ανανέωση των μελών του «τριφυλλιού» γίνεται μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 74 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.viva.gr/tickets/sports/eggrafi/ananeosi-melous-2022/2023/

Επιπλέον μπορεί κάποιος να γραφτεί μέλος και στο γραφείο μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος). Οι ώρες λειτουργίας είναι 09:30-17:30  και το τηλέφωνο είναι 2114117600.

Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση των Season Passes και των καρτών PAO FOR ALL».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.