ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουίλιαμς: «Ιδανικός προορισμός η Αθήνα και ο ΠΑΟ – Αισθάνθηκα αγάπη από τον κόσμο»!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος του Παναθηναϊκού, παραχώρησε ο Ντέρικ Ουίλιαμς και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο του «τριφυλλιού», αλλά και στην παρουσία του Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο των «πρασίνων».

Ουίλιαμς: «Ιδανικός προορισμός η Αθήνα και ο ΠΑΟ - Αισθάνθηκα αγάπη από τον κόσμο»!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος του Παναθηναϊκού, παραχώρησε ο Ντέρικ Ουίλιαμς και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο του «τριφυλλιού», αλλά και στην παρουσία του Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο των «πρασίνων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέρικ Ουίλιαμς

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέλος μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Πραγματικά ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα καθώς τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι εκεί που θέλω μαζί με την οικογένειά μου. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα αποτελούν ιδανικό προορισμό για έναν αθλητή που παίζει στην Ευρώπη».

Ο εκρηκτικός φόργουορντ αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού και τον τρόπο με τον οποίο υποδέχθηκε τη μεταγραφή του: «Βρίσκομαι στο Λος Άντζελες, δηλαδή χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και όμως μπορώ να νιώσω την ενέργεια της ομάδας και των φιλάθλων της. Τα μηνύματα που λαμβάνω στα Social Media από τους φίλους του Παναθηναϊκού είναι αμέτρητα. Αισθάνθηκα αυτή την αγάπη και την ενέργεια πριν καν υπογράψω. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα για να βιώσω όλα αυτά τα συναισθήματα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για την εμπειρία του ΟΑΚΑ; «Γνωρίζω καλά και ως αντίπαλος έχω νιώσει την εκρηκτική ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Ανυπομονώ να τη ζήσω και ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Να εισπράξω αυτή την ενέργεια και να βοηθήσω την ομάδα να παίρνει νίκες».

Ο Ουίλιαμς θα συναντήσει ξανά στο ΟΑΚΑ τον κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Bayern Munich τη σεζόν 2018-2019: «Είχα συνεργαστεί με τον κόουτς στο παρελθόν και είμαι ενθουσιασμένος που θα τον συναντήσω ξανά. Η παρουσία του κ. Ράντονιτς μαζί με την ομάδα, την πόλη, τον κόσμο και τους νέους μου συμπαίκτες μου δημιουργούν ενθουσιασμό και ανυπομονησία και έκαναν εύκολη την απόφασή μου».

Σχετικά με τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους που θέλει να εκπληρώσει με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τόνισε: «Οι προσωπικοί μου στόχοι, είναι απόλυτα συνδεδεμένοι με τους στόχους του κλαμπ και των φιλάθλων. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις, πάντοτε ανταγωνιστική που δεν μπορεί παρά να έχει τους υψηλότερους στόχους. Να κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους και να φτάσει στα Play Offs της Euroleague διεκδικώντας την είσοδό του στο Final 4. Αλλά θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Τέλος, όσον αφορά στο τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι από τον εκείνον: «Θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν είναι μόνο το σκοράρισμα, μπορώ να προσφέρω και σε άλλους τομείς με την ενέργεια και το πάθος μου ώστε να κερδίζουμε. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε δουλειά και να δω τους φιλάθλους μας στο ΟΑΚΑ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...