ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στην Ιαπωνία η Χαντάβα – Βρήκε «σούπερ» συμβόλαιο

Στην Ιαπωνία και την Gunma Bank, θα συνεχίσει την καριέρα της η Εύα Χαντάβα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με σούπερ οικονομικές απολαβές.

Στην Ιαπωνία η Χαντάβα - Βρήκε «σούπερ» συμβόλαιο

Έτοιμη για τη νέα σελίδα στην καριέρα της είναι η Εύα Χαντάβα, με την πρώην αρχηγό της ομάδας του Παναθηναϊκού να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με σύλλογο της Ιαπωνίας.

Συγκεκριμένα η Χαντάβα, που έψαχνε ομάδα για να συνεχίσει μετά την αποχώρηση της από το «τριφύλλι», βρήκε σούπερ συμβόλαιο από την Gunma Bank LTD, το οποίου οι οικονομικές απολαβές ήταν τέτοιες που στάθηκαν αρκετές για να δελεάσουν την διεθνή αθλήτρια.

Έτσι, για τα επόμενα δύο χρόνια η Χαντάβα θα παίζει στην Ιαπωνία, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως είχε επίσης καλή οικονομική πρόταση από την ΑΕΚ την οποία και αρνήθηκε.

Παναθηναϊκός: Και τη νέα σεζόν στα πράσινα η Καρακασίδου
Παναθηναϊκός: Και τη νέα σεζόν στα πράσινα η Καρακασίδου 184 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.