ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μεγάλη φωτιά σε δύο μέτωπα στην Πεντέλη

Δείτε εικόνες από την έκταση του πύρινου μετώπου στην Πεντέλη το οποίο και ξεκίνησε κοντά στην περιοχή του ΝΤΑΟΥ. Πυκνά σύννεφα καπνού έχουν καλύψει την περιοχή.

Μεγάλη φωτιά σε δύο μέτωπα στην Πεντέλη

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση πλησίον της περιοχής Βαγιάτι στην Πεντέλη.

Κινητοποιήθηκαν 78 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων συμπεριλαμβανομένων και 28 Ρουμάνων πυροσβεστών, 22 οχήματα, 11 Α/Φ και 5 Ε/Π, εκ των οποίων το 1 Ε/Π του Ε.Σ. και 1 ακόμη Ε/Π για εναέριο συντονισμό.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί μέχρι στιγμής 50 πυροσβέστες με 19 οχήματα, ενώ στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Aπό αέρος επιχειρούν 6 αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχει μεγάλη δύναμη εθελοντών πυροσβεστών και υδροφόρες ΟΤΑ. Με εντολή Αρχηγού ΠΣ σε γενική επιφυλακή έχουν τεθεί όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Αττικής.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Εικόνες χρηστών στο Facebook, αποτυπώνουν την έκταση του πύρινου μετώπου στην Πεντέλη με πυκνά σύννεφα καπνού να έχουν καλύψει την περιοχή. Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στο skai.gr, κάνουν λόγο για πολύ σοβαρό μέτωπο.

Ταυτόχρονα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και στην Κερατέα. Στο μέτωπο της Κερατέας η φωτιά μαίνεται σε οικοπεδικό χώρο κοντά σε γήπεδο. Στο σημείο σπεύδουν 5 οχήματα 10 πυροσβέστες.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.