ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιά στην Πεντέλη: Εντολή για εκκένωση από Ντράφι προς Παλλήνη

Νέο μήνυμα από το 112 για να εκκενωθεί το Ντράφι εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στο Νταού Πεντέλης και έχει θέσει σε συναγερμό όλες της δυνάμεις στης Πυροσβεστικής στην Αττική.

Φωτιά στην Πεντέλη: Εντολή για εκκένωση από Ντράφι προς Παλλήνη

Όπως έγινε γνωστό, με εντολή Αρχηγού ΠΣ σε γενική επιφυλακή έχουν τεθεί όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Αττικής.

Μάλιστα εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στους κατοίκους στις γύρω περιοχές για να είναι σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών που θα ακολουθήσουν. Αυτή τη στιγμή η φωτιά φαίνεται να κινείται προς το Ντράφι.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής αυτή την ώρα έχει να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα δύο πύρινα μέτωπα. Ένα μέτωπο που κινείται αργά προς το βουνό και ένα δεύτερο (το δύσκολο μέτωπο) που κινείται νότια προς Ντράφι – Νέα Πεντέλη.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.580 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...