ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιά στην Πεντέλη: Εκκενώνεται και η Ανθούσα – Προς Γέρακα οι κάτοικοι

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ειδοποιηθεί για να εγκαταλείψουν το σημείο μέσω του μηνύματος 112.

Φωτιά στην Πεντέλη: Εκκενώνεται και η Ανθούσα - Προς Γέρακα οι κάτοικοι

Λίγο πριν τις 8 το απόγευμα, μήνυμα από το 112 εστάλη και στους κατοίκους της Ανθούσας για να εκκενώσουν την περιοχή με κατεύθυνση προς Γέρακα λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς. Η φωτιά έχει «ανοίξει» πάρα πολύ και είναι ξεκάθαρο ότι καίγεται τεράστιος ορεινός όγκος της Πεντέλης.

Σε συναγερμό έχουν τεθεί όλες οι δυνάμεις στης Πυροσβεστικής στην Αττική, ενώ οι άνεμοι είναι τόσο θυελλώδεις που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει προς τα ποια κατεύθυνση και με ποια ταχύτητα θα εξελιχθεί η πυρκαγιά τις επόμενες ώρες.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.564 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας σε μερικούς δρόμους της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα, η διακοπή κυκλοφορίας λόγω της φωτιάς στην Πεντέλη αφορά τους παρακάτω δρόμους:

  • ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ– ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 414 ΣΝΕΝ ΕΩΣ ΘΕΣΗ ΆΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ.
  • ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΛΛΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΡΟΣ ΝΤΡΑΦΙ
  • .ΣTHN OΔO ΔOYKIΣΣHΣ ΠΛAKENTIAΣ KAI ΦIΛΩNOΣ ΠPOΣ NTPAΦI
  • ΣTHN OΔO ANAΠAYΣEΩΣ KAI KΛEIΣΘENOYΣ ΠPOΣ ΠENTEΛH

Πηγή:Ethnos.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.