ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιά στην Πεντέλη: Κάτοικοι αρνούνται να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους

Παρά τις εντολές για εκκένωση των οικιών τους, αρνούνται να τις εγκαταλείψουν.

Φωτιά στην Πεντέλη: Κάτοικοι αρνούνται να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους

Παρά το γεγονός ότι έχουν σταλεί μηνύματα από το 112 για εκκένωση στο Ντράφι και στην Ανθούσα, οι κάτοικοι αρνούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους απομακρύνουν, διότι η κατάσταση με τη φωτιά στην Πεντέλη είναι επικίνδυνη.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες, οι κάτοικοι προσπαθούν να προστατέψουν τα σπίτια τους από τη φωτιά στην Πεντέλη, παρόλο που τους απομακρύνει η αστυνομία. Η πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη και οι δυνατοί άνεμοι δυσχεραίνουν το πυροσβεστικό έργο.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή την στιγμή οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν να αντιμετωπίσουν δύο μέτωπα, το ένα που κινείται προς Ντράφι και άλλο ένα που κινείται νότια και δυτικά προς την περιοχή Καλλιθέα και Καλύβια Πεντέλης.

Στο μέτωπο που κινείται προς Ντράφι η φωτιά έχει πλησιάσει στα σπίτια, με τις επίγειες δυνάμεις και τα εναέρια μέσα να έχουν παραταχθεί στις οδούς Αχαιών και Δωριέων.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν ενισχυθεί περαιτέρω καθώς στο σημείο επιχειρούν 105 πυροσβέστες, συμπεριλαμβανομένων και 28 Ρουμάνων πυροσβεστών, με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 30 οχήματα, 11 αεροσκάφη, 5 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα λειτουργεί ως συντονιστικό, ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Σημειώνεται ότι τα εναέρια μέσα θα κάνουν ρίψεις από αέρος μέχρι και τις 21.10 το βράδυ.

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.