ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκάρει ο Παρθενώνας με φόντο το πύρινο μέτωπο (Vid)

Το συγκλονιστικό πλάνο που «κόβει» την ανάσα.

Σοκάρει ο Παρθενώνας με φόντο το πύρινο μέτωπο (Vid)

Ανεξέλεγκτη μαίνεται από τις 17:20 η φωτιά στην περιοχή της Πεντέλης. Οι κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει το Ντράφι, όπου καίγονται σπίτια, ενώ ακολούθως εκκενώθηκαν η Ανθούσα, η Διώνη και το Δασαμάρι.

Περίπου στις 9 το βράδυ εκκενώθηκε το Παίδων Πεντέλης και οι μικροί ασθενείς, οι γιατροί και οι νοσηλευτές μεταφέρθηκαν στο Παίδων Αγία Σοφία.

Οι άνεμοι πνέουν ισχυρότατοι, έως και 8 μποφόρ στην περιοχή. Εξαιρετικά δυσοίωνες, όμως, είναι οι προβλέψεις για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών, καθώς τα ξημερώματα αναμένεται ενίσχυση των ανέμων.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.558 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκατοντάδες πυροσβέστες έχουν ριχθεί στη μάχη με τις φλόγες. Την ίδια στιγμή, η τηλεόραση του ΣΚΑΙ μετέδωσε ένα συγκλονιστικό πλάνο της Ακρόπολης, με φόντο τη μεγάλη πυρκαγιά στην Πεντέλη. O πυκνός καπνός από τη φωτιά στην Πεντέλη, άλλωστε, έχει καλύψει όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.