ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αποκαρδιωτικές εικόνες από τη φωτιά στην Πεντέλη – Σπίτια και εκτάσεις γης έγιναν στάχτη

Οι φλόγες ξεκίνησαν στις 17.19 το απόγευμα της Τρίτης ανάμεσα στο Νταού Πεντέλης και στο Ντράφι.

Αποκαρδιωτικές εικόνες από τη φωτιά στην Πεντέλη - Σπίτια και εκτάσεις γης έγιναν στάχτη

Αποκαρδιωτικές είναι η εικόνες από τη φωτιά μαίνεται από χθες το απόγευμα στην Πεντέλη, η οποία έκαψε μεγάλες εκτάσεις γης και σπίτια.

Στην τελευταία ενημέρωση ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γ. Αρτοποιός τόνισε ότι υπάρχουν διάσπαρτες εστίες σε όλη την κόκκινη περίμετρο, και ενεργά μέτωπα εκεί που φαίνονται οι κόκκινες γραμμές: στο Γέρακα, στην Παλλήνη, στην Ανθούσα στη Διώνη, καθώς και εκατέρωθεν της λεωφόρου Μαραθώνος.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φλόγες ξεκίνησαν στις 17.19 το απόγευμα της Τρίτης ανάμεσα στο Νταού Πεντέλης και στο Ντράφι. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι περιοχές Πεντέλη, Ντράφι, Ανθούσα, Διώνη, Δασαμάρι, το Αστεροσκοπείο και το Νοσοκομείο Παίδων.

Οι κάτοικοι είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη, ιδιαίτερα στο Ντράφι, καθώς το μέτωπο πέρασε μέσα από τον οικισμό. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς τόνισε ότι έχουν καεί τουλάχιστον 2 ή 3 σπίτια στο Ντράφι. Παράλληλα, και στην Παλλήνη υπάρχουν αναφορές ότι κάηκαν σπίτια.

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.