ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή – βόμβα με Ζεράλδο!

Την προσθήκη του Ζοάο Ζεράλδο για το τμήμα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή - βόμβα με Ζεράλδο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ζοάο Ζεράλδο για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Πρόκειται για μια ακόμα μεταγραφή που πραγματοποιήθηκε από την καμπάνια «Σύλλογος πιο μεγάλος» και δυναμώνει σημαντικά το ένδοξο τμήμα πινγκ πονγκ του «τριφυλλιού». Ο 27χρονος αριστερόχειρας Πορτογάλος έχει πλούσιο βιογραφικό και έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο ενώ αυτή τη στιγμή είναι No40 στον κόσμο.

Μεγάλη του στιγμή ήταν το 2014 όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Πορτογαλίας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μαζί με τους Τιάγκο και Φρέιτας. Το 2016 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο διπλό ενώ την επόμενη χρονιά πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο ομαδικό».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Ζεράλδο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Παναθηναϊκό και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και θα τους δικαιώσω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.