ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Είμαστε μόνοι μας: 2 βασικά πράγματα που πρέπει να κάνεις για να βγει αλώβητο το σπίτι σου στη μάχη με το τέρας φωτιάς

Επειδή το κράτος διαχρονικά αποδεικνύεται ανίκανο να μας προστατεύσει απ' τις φωτιές ας κάνουμε ό,τι μπορούμε μόνοι μας!

Είμαστε μόνοι μας: 2 βασικά πράγματα που πρέπει να κάνεις για να βγει αλώβητο το σπίτι σου στη μάχη με το τέρας φωτιάς

Μακάρι κάποτε να μη χρειάζεται να γράψουμε για φωτιά. Ή, αν γράφουμε, να είναι μόνο για αποτρεπτικούς λόγους και όχι για λόγους αντιμετώπισης μιας φωτιάς. Ιδίως όταν δε μιλάμε για μια οικιακή φωτιά, αλλά για μια φυσική καταστροφή.

Έναν χρόνο μετά τις 3 εβδομάδες της απόλυτης καταστροφής που στέρησε σχεδόν 1 εκατομμύριο στρέμματα και ζώα, η Ελλάδα βλέπει το τέρας της πυρκαγιάς να είναι και πάλι όρθιο, με πολλές περιοχές της χώρας να φλέγονται.

Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη
Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη 4.674 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.