ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σοκάρει ο Σουμ: «Παραλίγο να χρειαστεί να με ακρωτηριάσουν»

Σοκάρει με τις αποκαλύψεις για την υγεία του ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιτζάκ Σουμ.

Σοκάρει ο Σουμ: «Παραλίγο να χρειαστεί να με ακρωτηριάσουν»

Ο Σουμ που επί της παρούσης εργάζεται στην Χάποελ Κφαρ Σάμπα, αντιμετωπίζει μια πάθηση η οποία εμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος, προκαλώντας του μείζον ζήτημα στο δεξί πόδι! «Ο γιατρός μου είπε ότι έπρεπε ν’ ακρωτηριαστώ και του απάντησα πως το δεξί μου πόδι ήταν το καλό και… άξιζε πολλά χρήματα», αποκάλυψε ο Σουμ.

«Τα τελευταία τελευταία δυο χρόνια έχω περάσει δύσκολα από άποψη προβλημάτων υγείας. Τώρα πλέον κάνω τις θεραπείες μου και είμαι καλά. Με έσωσε ο γιατρός μου από τον ακρωτηριασμό», είπε ακόμη ο Σουμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.