ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Δεν ήταν βραχυκύκλωμα»: Η κυβέρνηση λέει σχεδόν ξεκάθαρα ότι ήταν εμπρησμός στην Πεντέλη!

Οι ριπές των ανέμων ξεπερνούσαν τα 110 χιλιόμετρα την ώρα, τόνισε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας σε έκτακτη ενημέρωση για τις πυρκαγιές

«Δεν ήταν βραχυκύκλωμα»: Η κυβέρνηση λέει σχεδόν ξεκάθαρα ότι ήταν εμπρησμός στην Πεντέλη!

Στις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κυρίως κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και ευνόησαν την εξάπλωση της μεγάλης φωτιάς στην Πεντέλη αναφέρθηκε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, κατά την έκτακτη ενημέρωση από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, λέγοντας ότι τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται. «Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο κεραυνού και βραχυκυκλώματος. Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» υπογράμμισε σχετικά.

Οι ριπές των ανέμων στην Πεντέλη ξεπερνούσαν τα 110 χιλιόμετρα την ώρα, σημείωσε ακόμη ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, τονίζοντας πως ο συντονισμός στις πυρκαγιές δεν ήταν τυχαίος, καθώς είχαμε περισσότερα εναέρια μέσα.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Χθες και σήμερα αντιμετωπίσαμε μία εξαιρετικά δύσκολη πυρκαγιά. Μεγάλες δυνάμεις κινητοποιήθηκαν άμεσα και επιχειρούν στα Μέγαρα 14 εναέρια μέσα. Κάθε πυρκαγιά αφήνει πληγές. Χάνουμε ένα κομμάτι από τον φυσικό μας πλούτο, ακόμα χειρότερα χάνονται περιουσίες και ακόμα χειρότερα χάνονται ζωές. Η πυρκαγιά στην Πεντέλη το βράδυ επιδεινώθηκε. Οι δυνάμεις επιχειρούσαν υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Οι ριπές ανέμων ξεπερνούσαν τα 110χλμ. την ώρα» τόνισε ο κ. Στυλιανίδης.

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.