ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παγκόσμια Γεωργιάδου!

Η ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Δέσποινα Γεωργιάδου έγραψε ιστορία καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σπάθης στο Κάιρο.

Παγκόσμια Γεωργιάδου!

Η «πράσινη» πρωταθλήτρια έκανε μια μοναδική εμφάνιση και κατάφερε και κράτησε ψηλά την πράσινη σημαία στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου.

Πρόκειται για το μόλις δεύτερο μετάλλιο που κατακτά η Ελλάδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στην ξιφασκία και αναμφίβολα η Γεωργιάδου έδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι ένα από τα κορυφαία ονόμαστα στην παγκόσμια ξιφασκία.

Η αθλήτρια του ΠΑΟ μπήκε στη φάση των 64 στη μάχη λόγω του καλού ranking που είχε και εκεί απέκλεισε εύκολα την Νικόλ Γούι από τη Σιγκαπούρη με 15-1.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη φάση των 32 νίκησε την Ιταλίδα Μικέλα Μπατιστόν με 15-5 και στην φάση των 16 επικράτησε της αμερικανίδας Στόουν με 15-9.

Στα προημιτελικά πέτυχε μια ακόμα μεγάλη νίκη απέναντι στην ισπανίδα Μάρτιν με 15-12 και εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Εκεί έδωσε μια σκληρή μάχη με την Άνα Μπάστα από το Αζερμπαϊτζάν και τελικά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 15-9. Παρόλα αυτά κατάφερε και πήρε το χάλκινο μετάλλιο και έγραψε ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της πράσινης ξιφασκίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.