ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιά στην Πεντέλη: Φόβοι για νέες αναζοπυρώσεις!

Το έργο των Πυροσβεστικών δυνάμεων δεν έχει τελειώσει - Ο καιρός την Πέμπτη ενισχύει τον κίνδυνο αναζωπύρωσης - Αγώνας δρόμου για την επανηλεκτροδότηση - Οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους.

Φωτιά στην Πεντέλη: Φόβοι για νέες αναζοπυρώσεις! | panathinaikos24.gr

Για τρίτη ημέρα θα συνεχιστεί αύριο η μάχη των Πυροσβεστικών δυνάμεων στην Πεντέλη.

Αποσύρεται οριστικά το προϊόν που μεγάλωσε δεκάδες γενιές
Αποσύρεται οριστικά το προϊόν που μεγάλωσε δεκάδες γενιές 1.139.997 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η φωτιά μπορεί να μην έχει πλέον ενεργό μέτωπο αλλά είναι δεκάδες οι μικροεστίες που συνεχίζουν να σιγοκαίνε στον ορεινό όγκο της Πεντέλης γεγονός το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο αναζωπύρωσής της.

«Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι την έχουμε θέσει υπό πλήρη έλεγχο» ανέφερε αξιωματούχος της Πυροσβεστικής επισημαίνοντας παράλληλα ότι την Πέμπτη αναμένεται να πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ που ευνοούν την ανάπτυξη της φωτιάς.

Για την φωτιά στην Πεντέλη ενημερώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος επισκέφθηκε το Συντονιστικό Κέντρο της Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Μητσοτάκης που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η πυρκαγιά στην Πεντέλη να οφείλεται σε εμπρησμό είπε ότι η πυρκαγιά είχε πολύ δύσκολα χαρακτηριστικά και μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στον αστικό ιστό. «Πιστεύω ότι όλοι οι αρμόδιοι έκαναν το καλύτερο δυνατόν και με καλύτερο συντονισμό απ’ ότι στο παρελθόν» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

πηγη: protothema.gr

Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 751.173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close