ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιά στην Πεντέλη: Φόβοι για νέες αναζοπυρώσεις!

Το έργο των Πυροσβεστικών δυνάμεων δεν έχει τελειώσει - Ο καιρός την Πέμπτη ενισχύει τον κίνδυνο αναζωπύρωσης - Αγώνας δρόμου για την επανηλεκτροδότηση - Οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους.

Φωτιά στην Πεντέλη: Φόβοι για νέες αναζοπυρώσεις!

Για τρίτη ημέρα θα συνεχιστεί αύριο η μάχη των Πυροσβεστικών δυνάμεων στην Πεντέλη.

Η φωτιά μπορεί να μην έχει πλέον ενεργό μέτωπο αλλά είναι δεκάδες οι μικροεστίες που συνεχίζουν να σιγοκαίνε στον ορεινό όγκο της Πεντέλης γεγονός το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο αναζωπύρωσής της.

«Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι την έχουμε θέσει υπό πλήρη έλεγχο» ανέφερε αξιωματούχος της Πυροσβεστικής επισημαίνοντας παράλληλα ότι την Πέμπτη αναμένεται να πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ που ευνοούν την ανάπτυξη της φωτιάς.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 3.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την φωτιά στην Πεντέλη ενημερώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος επισκέφθηκε το Συντονιστικό Κέντρο της Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Μητσοτάκης που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η πυρκαγιά στην Πεντέλη να οφείλεται σε εμπρησμό είπε ότι η πυρκαγιά είχε πολύ δύσκολα χαρακτηριστικά και μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στον αστικό ιστό. «Πιστεύω ότι όλοι οι αρμόδιοι έκαναν το καλύτερο δυνατόν και με καλύτερο συντονισμό απ’ ότι στο παρελθόν» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

πηγη: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.