ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Περνάει από τη Σόφια ο ΠΑΟΚ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Περνάει από τη Σόφια ο ΠΑΟΚ

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η χθεσινή μέρα στα προκριματικά του Champions League! Μετά το 2Χ2 της Τρίτης, την Τετάρτη επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Φερεντσβάρος – Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-2), ενώ επιστράφηκε το ποντάρισμα μετά το 1-1 στην αναμέτρηση Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός, στο οποίο προτείναμε το Under 2. Σημερα, Πέμπτη (21/07), θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις για το Conference League, στο οποίο δίνουν τα πρώτα τους παιχνίδια ο Άρης και ο ΠΑΟΚ!

Πρώτη χρονικά αναμέτρηση, αυτή του ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας (20:00). Αποτελεί το φαβορί ο Δικέφαλος, θέλει, αν είναι δυνατόν, να καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση και η απόδοση στο οποίο προσφέρεται η νίκη του παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μία ώρα αργότερα, στις 21:00, ξεκινά ο αγώνας στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Άρη να υποδέχεται την Γκόμελ από τη Λευκορωσία. Αν και ανέτοιμος, ο Άρης διαθέτει καλύτερη ομάδα και καλείται να το δείξει μέσα στο γήπεδο. Η Γκόμελ έχει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς το πρωτάθλημα στη χώρα της βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο ποιοτικά δεν τρομάζει!

Πέρα από τα παιχνίδια των δύο ελληνικών ομάδων, στο Conference League διεξάγονται σήμερα 47 αγώνες στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου. Στο Betarades.gr θα βρείτε αναλύσεις για όλους, ενώ σε στοιχηματικό επίπεδο έχουμε ξεχωρίσει οκτώ σημεία! Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE