ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέντε χρόνια μετά: Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ…

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι διψασμένος για ευρωπαϊκά ταξίδια και μετράει αντίστροφα για Πράγα.

Πέντε χρόνια μετά: Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ...

Μόλις έγινε γνωστό ότι το τριφύλλι εξασφάλισε περίπου 1000 εισιτήρια για το παιχνίδι της 4ης Αυγούστου με τη Σλάβια στην Τσεχία, ένα χαμόγελο και ταυτόχρονα μια ανυπομονησία έκαναν την εμφάνισή τους στον κόσμο της ομάδας.

Βλέπετε, τα πέντε χρόνια εκτός Ευρώπης και τα τελευταία έτη της παρακμής μέχρι να μπουν οι βάσεις για την επιστροφή είναι πολλά. Ο οπαδός του Παναθηναϊκού έχει στο dna τα ευρωπαϊκά ταξίδια και τις πορείες, όσο κανένας άλλος στην Ελλάδα. Η Ευρώπη είναι γι αυτόν η υπερηφάνεια του, η τιμή του και η μεγάλη του καψούρα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.343 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ηδη, πολλοί έχουν αρχίσει τις ετοιμασίες για το πρώτο ευρωπαϊκό τους ταξίδι έπειτα από 5 χρόνια. Το “Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ”, αλλά και το “Ελλάς Ευρώπη Παναθηναϊκός”, θα ακουστεί ξανά σε ευρωπαϊκό γήπεδο με την ευχή και ελπίδα η ομάδα να πάρει και το αποτέλεσμα που θέλει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.