ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο: Ο εμπρησμός στην Πεντέλη!

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο - ντοκουμέντο, το οποίο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη την Τρίτη, 19 Ιουλίου, να ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού.

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο: Ο εμπρησμός στην Πεντέλη!

Το βίντεο που βρίσκεται στα χέρια των αρχών, παρουσίασε ο Alpha. Σύμφωνα με αυτό, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη Χριστούπολη Σπάτων, δίπλα στο Πανόραμα Παλλήνης, ένας μαυροντυμένος άνδρας με γρήγορες κινήσεις περνά το δρόμο, σκύβει και διακρίνεται να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο και στη συνέχεια να φεύγει βιαστικά. Την ίδια στιγμή, στη  γύρω περιοχή καίγονται σπίτια και οι πυροσβέστες προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Στη συνέχεια, στο σημείο ξεσπά η φωτιά, ενώ ο ίδιος ο άντρας φεύγει χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι οι γείτονες τον παρακολουθούν.

Δείτε το βίντεο

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.