ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Θέλει τον Πασκάλ των Τζαζ!

Τον NBAερ Έρικ Πάσκαλ (26 χρονών, 1.98 μέτρα) προσπαθεί να ντύσει στα πράσινα ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Θέλει τον Πασκάλ των Τζαζ!

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φαίνεται να βρίσκεται ο Αμερικανός φόργουορντ Έρικ Πάσκαλ.

Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ έγινε draft στη θέση Νο. 41 από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και έμεινε εκεί για δύο χρόνια. Στη συνέχεια πήγε στους Γιούτα Τζαζ πέρυσι το καλοκαίρι. Ο άλλοτε πρωταθλητής του NCAA άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην πρώτη του σεζόν  στο ΝΒΑ και μπήκε στην κορυφαία πεντάδα των πρωτοεμφανιζόμενων. Άλλωστε είχε 14 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ ανά ματς (2019-2020).

Οι πράσινοι θέλουν να κάνουν δικό τους τον παίκτη, προκειμένου να ενισχύσουν την φροντ λαιν τους. Η υπόθεση δεν είναι εύκολη με τον Παναθηναϊκό να κάνει ότι μπορεί για να τον ντύσει στα πράσινα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.