ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χεζόνια για Ρεάλ: «Το μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου»

Ο Μάριο Χεζόνια σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου.

Χεζόνια για Ρεάλ: «Το μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου»

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Χεζόνια:

Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίξω στο μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου, είμαι περήφανος. Έχω την δυνατότητα να παλέψω για κάθε τίτλο εδώ. Επιπλέον ακολουθώ την ομάδα και υπάρχουν καλοί παίκτες με χαρακτήρα και θέληση για νίκη. Είναι το ιδανικό μέρος για εμένα αν σκεφτεί κανείς τη νοοτροπία μου και τα χαρακτηριστικά μου ως παίκτης. Θέλω να πάρω κι άλλους τίτλους, για αυτό και ήρθα εδώ», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Ξέρω την ομάδα καλά και το τι αρέσει στους Γιουλ, Φερνάντεθ και Ροντρίγκεθ. Είναι παίκτες που είχαν κάποιες καλές χρονιές στην Ευρώπη και το ισπανικό πρωτάθλημα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να είμαι ένας ηγέτης και να δώσω το παράδειγμα, παλέψω για όλα τα τρόπαια»

https://twitter.com/RMBaloncesto/status/1550171248663187458?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1550171248663187458%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2Fbasket%2Feurope%2Fxezonia-irtha-sto-megalutero-klamp-tou-kosmou%2F4313257

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.