ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έφεση κατά της απόφασης Λιγνάδη ασκήθηκε από την εισαγγελία εφετών της Αθήνας – Τι περιλαμβάνει

Σε δεύτερο βαθμό θα δικαστεί για τρεις καταγγελίες βιασμών ο γνωστός σκηνοθέτης.

Έφεση κατά της απόφασης Λιγνάδη ασκήθηκε από την εισαγγελία εφετών της Αθήνας – Τι περιλαμβάνει | panathinaikos24.gr

Στην άσκηση έφεσης για δυο σκέλη της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη προχώρησε η εισαγγελέας εφετών Βασιλική Χαλβά.

Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 621.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εισαγγελέας άσκησε έφεση για το σκέλος της απόφασης που αφορά στην αθώωση του καταδικασμένου σε 12 ετη κάθειρξης σκηνοθέτη για ένα από τους τρεις καταγγέλλοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας κρίνει ότι προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, τους μάρτυρες και την μαρτυρία του ίδιου του μηνυτή ότι η πράξη έχει τελεστεί.

Ωστόσο, η κυρία Χαλβά προχώρησε και στην άσκηση έφεσης και για το ύψος των ποινών που επιβλήθηκαν στον Δημήτρη Λιγνάδη για τις δυο περιπτώσεις βιασμών για τις οποίες καταδικάστηκε.

Η εισαγγελέας θεωρεί ότι έπρεπε να επιβληθούν μεγαλύτερες ποινές και στις δυο περιπτώσεις λόγω της απαξίας και της βαρύτητας της πράξης, της βλάβης που προξένησε στα θύματα, αλλά και της εκμετάλλευσης της εμπιστοσύνης κάθε παθόντα λόγω της ανηλικότητάς τους.

Μετά την άσκηση της έφεσης ο Δημήτρης Λιγνάδης θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό ενώ μέχρι τότε θα παραμένει ελεύθερος καθώς η άσκηση της έφεσης δεν επηρεάζει το σκέλος της απόφασης που αφορά την αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του.

Πηγή: Skai.gr

Αποσύρεται οριστικά το προϊόν που μεγάλωσε δεκάδες γενιές
Αποσύρεται οριστικά το προϊόν που μεγάλωσε δεκάδες γενιές 219.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close