ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Αγιούμπ – Συνεχίζει στην Εξέλσιορ!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Γιασίν Αγιούμπ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ολλανδική Εξέλσιορ.

Τέλος ο Αγιούμπ - Συνεχίζει στην Εξέλσιορ!

Ολοκληρώθηκε η πορεία του Γιασίν Αγιούμπ στον Παναθηναϊκό, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ με κάθε επισημότητα, ανακοίνωσε το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Ολλανδομαροκινός χαφ δεν απέδωσε ποτέ τα αναμενόμενα, ήταν συνεχώς εκτός αγωνιστικών πλάνων των προπονητών του και έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας στο «τριφύλλι» αποχωρεί για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στην Εξέλσιορ που προχώρησε και στην επίσημη ανακοίνωσή του ως το 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιασίν Αγιούμπ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ολλανδός μέσος αγωνίστηκε για 2,5 χρόνια στο «τριφύλλι», καταγράφοντας 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.