ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Κορυφαία η Δράκου!

Κορυφαία αθλήτρια του 91ου Πρωταθλήματος κολύμβησης αναδείχτηκε η Νόρα Δράκου.

Παναθηναϊκός: Κορυφαία η Δράκου!

Η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, πρόσθεσε ακόμα μια νίκη στην ιστορία της στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα (open) παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο και έφτασε τις 30 συνολικά στις συμμετοχές της!

Χάρη σε αυτή την επιτυχία της πέρασε στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης, καθώς, η Μαριάνα Λυμπερτά έχει 37 νίκες, πάντα σε ατομικά αγωνίσματα, 32 η Τόνια Μαχαίρα και πλέον 30 η Νόρα Δράκου που πέρασε τις Σοφία Δάρα και Κάτια Σαρακατσάνη που έχουν από 26 νίκες.

Η Δράκου αναδείχθηκε επίσης κορυφαία με την επίδοση της στα 50μ. ύπτιο, 28.52. Στα 100μ. ύπτιο η Δράκου ήταν πρώτη με 1.01.62 και δεύτερη ήταν η Άννα Ντουντουνάκη με χρόνο 1:03.18.

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 1.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Άννα Ντουντουνάκη επιβεβαίωσε σε έναν ακόμα αγώνα τα όρια πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, στο οποίο η «πράσινη» κολυμβήτρια θα είναι παρούσα.

Από κει και πέρα, στους άνδρες ο Γκολομέεβ επικράτησε στα 50μ. πεταλούδας με 23.70, και τον ακολούθησαν οι Στέργιος-Μάριος Μπίλας (ΕΟΦΠΦ) 24.07 και ο Χρήστος Κατραντζής του Παναθηναϊκού με χρόνο 24.36.

Στις γυναίκες, η Ντουντουνάκη νίκησε με 26.19, ενώ  9η ήταν η Δανάη Γκογκόση με  28.78. Τέλος, στα 200μ. πρόσθιο 10η  ήταν η Φωτεινή Χαρίτου με 2.41.80. Στη γενική βαθμολογία ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την πέμπτη  θέση σε όλες τις κατηγορίες ενώ αναλυτικότερα ήταν τρίτος στις γυναίκες και ένατος στους άνδρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.