ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπακογιάννης: «Το φθινόπωρο μπουλντόζες στο Βοτανικό – Το 2026 έτοιμο το γήπεδο» (Vid)

Για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Κώστας Μπακογιάννης και τόνισε πως μέσα στο 2022 θα έχουν μπει μπουλντόζες στο χώρο όπου θα δημιουργηθεί το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα.

Μπακογιάννης: «Το φθινόπωρο μπουλντόζες στο Βοτανικό - Το 2026 έτοιμο το γήπεδο» (Vid)

Ο Δήμαρχος της Αθήνας για μία ακόμα φορά σημείωσε πως το γήπεδο θα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε πως μέσα στο 2022 θα έχουν μπει μπουλντόζες στο χώρο του Βοτανικού, καθώς θα ξεκινήσουν οι πρόδρομες εργασίες για τα συνοδά έργα.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως η χρηματοδότηση για την υλοποίηση του μεγάλου έργου είναι εξασφαλισμένη, ενώ σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα συμπλήρωσε πως το 2026 το γήπεδο θα είναι έτοιμο για να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 119.738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.