ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουόλτερς: «Θα είναι μια ωραία χρονιά – Ελάτε μαζί μας να δημιουργήσουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα»! (Vid)

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει στον Παναθηναϊκό ο Νέιτ Ουόλτερς και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας, να δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Ουόλτερς: «Θα είναι μια ωραία χρονιά - Ελάτε μαζί μας να δημιουργήσουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα»! (Vid)

Ο Νέιτ Ουόλτερς θα είναι μέλος του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν καλώντας τον κόσμο της ομάδας να πάρει εισιτήριο διαρκείας και να στηρίξει με τη δυναμική του τις προσπάθειες που θα κάνουν οι «πράσινοι» για να επιστρέψουν ανταγωνιστικοί.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Πώς είστε φίλοι του Παναθηναϊκού; Είμαι ο Νέιτ Ουόλτερς. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να αρχίσει η σεζόν και να έρθω στην Αθήνα. Πιστεύω πως θα είναι μια ωραία σεζόν. Κλείστε τώρα τα εισιτήρια διαρκείας σας για να φτιάξουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα σε όλη την Ευρώπη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...