ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η ασπίδα του οργανισμού: Οι 4 τρόποι αντιμετώπισης των έντονων συμπτωμάτων της Όμικρον 4-5

Έτσι θα προστατευτείτε.

Η ασπίδα του οργανισμού: Οι 4 τρόποι αντιμετώπισης των έντονων συμπτωμάτων της Όμικρον 4-5

H Ελλάδα βρίσκεται στην κορύφωση του 6ου κύματος της πανδημίας το κορωνοϊού και οι υποπαραλλαγές 4 και 5 της Όμικρον είναι αυτές που κυριαρχούν στη συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων του ιού που μολύνονται από την υπερμεταδοτική μετάλλαξη του covid-19.

Οι συγκεκριμένες όμως υποπαραλλαγές είναι και αυτές που δίνουν τις λιγότερες νοσηλείες σε σχέση με προηγούμενες, παρά τον τεράστιο αριθμό θετικών τεστ που υπάρχουν τις τελευταίες εβδομάδες, με τους θανάτους και τις διασωληνώσεις σε ΜΕΘ να είναι πολύ λιγότερες και η πίεση στο ΕΣΥ να είναι ακόμα ελεγχόμενη.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 1.066.694 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.