ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Θα εκπληρώσουμε τις επιλογές του προπονητή ανεξάρτητα από το οικονομικό κόστος»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη θέση της εξέφρασε την στήριξή της στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τόνισε ότι θα καλύψει τα... θέλω του ανεξαρτήτως κόστους.

Παναθηναϊκός: «Θα εκπληρώσουμε τις επιλογές του προπονητή ανεξάρτητα από το οικονομικό κόστος»

Την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξέφρασε με επίσημη θέση της.

Οι «πράσινοι» κατέστησαν σαφές ότι έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφορικά με την ενίσχυση του τριφυλλιού ενώ σημείωσαν ότι είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του ανεξάρτητα με το οικονομικό κόστος.

Χαρακτηριστικά αναφέρει η επίσημη θέση της  ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Για την περαιτέρω αποφυγή δημοσιευμάτων που προκαλούν αναστάτωση στην ομάδα και τον κόσμο η  διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να διευκρινίσει τα εξής: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του προπονητή και είμαστε διατεθειμένοι να τις εκπληρώσουμε ανεξάρτητα από το οποιοδήποτε οικονομικό κόστος».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.672 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.