ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό για Πάβκοβ: «Κακόβουλα, παντελώς αναληθή, ούτε καν προτάθηκε ο παίκτης»!

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας από τους Σέρβους, για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μίλαν Παβκόβ, με τους πράσινους να διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό για Πάβκοβ: «Κακόβουλα, παντελώς αναληθή, ούτε καν προτάθηκε ο παίκτης»!

Εκτός πραγματικότητας είναι τα όσα αναφέρουν στην Σερβία για τον σέντερ φορ του Ερυθρού Αστέρα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι έξαλλοι με τα εν λόγο δημοσιεύματα, τα οποία μάλιστα χαρακτήριζαν: «κακόβουλα, παντελώς αναληθή και εκ του πονηρού».

Χαρακτηριστικά από τον Παναθηναϊκό ανέφεραν: «Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν διαπραγμάτευση και διαφορά στο οικονομικό για την απόκτηση του Μίλαν Πάβκοφ είναι κακόβουλα, παντελώς αναληθή και εκ του πονηρού. Ο παίκτης ουδέποτε προτάθηκε στην ομάδα και ως εκ τούτου δεν υπήρξε καμία διαπραγμάτευση, άρα και καμία διαφορά. Συνεπώς η οποιαδήποτε αναπαραγωγή τους δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...