ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Νέα πρόταση του Παναθηναϊκού για Παβκόβ»

Νέο δημοσίευμα από την Σερβία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός επανήλθε για τον Μίλαν Παβκόβ.

«Νέα πρόταση του Παναθηναϊκού για Παβκόβ»

Συγκεκριμένα, με νέο σημερινό της δημοσίευμα η «mozzartsport» αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του στις 750.000 ευρώ από 600.000 που ήταν η προηγούμενη, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Παράλληλα, σημειώνεται ότι οι αξιώσεις της ομάδας από την Σερβία αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν είχε 14 γκολ και 8 ασίστ σε 41 ματς. Φέτος, ήδη μετρά 3 γκολ σε 2 συμμετοχές.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το όνομα του Μίλαν Παβκόβ είναι επίσης ενεργό σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο, ο Ερυθρός Αστέρας δεν θέλει να δώσει… εύκολα  τον πρωταγωνιστή της νίκης επί της Λίβερπουλ και έναν επιθετικό που έχει επανειλημμένα δείξει ότι μπορεί να λάμψει.

 Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα πίστευουν ότι μπορούν να πάρουν 1.500.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Παβκόφ και δεν παρεκκλίνουν από αυτόΣύμφωνα με τη Mozzart Sport , έστειλαν και πάλι αρνητική απάντηση στην προσφορά του Παναθηναϊκό, ο οποίος αφού απορρίφθηκε η πρόταση των 600.000 ευρώ, έφτασε την προσφορά του στις 750.000 ευρώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...