ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Φοβερή 4Χ100 με Παναθηναϊκό ρεκόρ!

Συγκλονιστική εμφάνιση από την 4Χ100 ομάδα ελεύθερου του Παναθηναϊκού που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας σπάζοντας το ρεκόρ Συλλόγου μετά από 16 χρόνια!

Φοβερή 4Χ100 με Παναθηναϊκό ρεκόρ!

Στο εκατοστό του δευτερολέπτου κρίθηκε ο τελικός στα 4Χ100 ελεύθερο γυναικών και ο Παναθηναϊκός πήρε το χρυσό μετάλλιομε τις Άννα Ντουντουνάκη, Δανάη Γκογκόση, Καλλιόπη Ζαϊμη και την Νόρα Δράκου τερματίζοντας σε 3:48.64

Ο ΑΟΠ Φαλήρου τερμάτισε σε 3:48.65 με τις Ζαχαρούλα Καλογέρη, Σταυρούλα Καραδάκου, Ανθή Λύρα και Μαρίλεια Δρασίδου. Τρίτη ομάδα ο ΟΣΦΠ (Μαρία Τροχαλάκη, Μάρθα Μάτσα, Γεωργία Παυλοπούλου και Σοφία Κλικοπούλου) με 3:51.24.

Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση που έχει σημειωθεί στον Παναθηναϊκό και το προηγούμενο ρεκόρ κατείχαν οι Μανώλη, Λυμπερτά, Νιαγκουάρα και Δακουτρού με 3.51.26 από το 2006.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.776 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.