ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προβλημάτισε για ένα ημίχρονο, ομόρφυνε με Τσέριν, αλλά έμεινε ξανά στο μηδέν… (vids)

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο, ομόρφυνε στην επανάληψη με την είσοδο του Άνταμ Τσέριν , αλλά έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο στη φιλική αναμέτρηση της Λεωφόρου. Δοκάρι ο Ιωαννίδης. Αναγκαία η ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Προβλημάτισε για ένα ημίχρονο, ομόρφυνε με Τσέριν, αλλά έμεινε ξανά στο μηδέν...  (vids)

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο, ομόρφυνε στην επανάληψη με την είσοδο του Άνταμ Τσέριν, αλλά έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο στη φιλική αναμέτρηση της Λεωφόρου. Δοκάρι ο Ιωαννίδης. Αναγκαία η ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το ματς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε ενδεκάδα με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια και στόπερ του Σένκεφελντ και Μάγκνουσον. Δεξί μπακ ήταν ο Κώτσιρας και αριστερό ο Χουάνκαρ. Στα χαφ έπαιξε ο Ρούμπεν με τον Αλεξανδρόπουλο και σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Καρλίτος. Αριστερό εξτρέμ ο Αϊτόρ, δεξί ο Παλάσιος και στην επίθεση ο Ιωαννίδης.

Οι πράσινοι από την αρχή κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και απείλησαν για πρώτη φορά στο 2′ όταν από ωραία μπαλιά του Μάγκνουσον, ο Χουάνκαρ γύρισε στον Παλάσιος, αυτός έστρωσε στον Καρλίτος, αλλά ο Ισπανός σούταρε άουτ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι είχε την κατοχή, κυκλοφορούσε την μπάλα, δε δεχόταν κάποια επικίνδυνη επίθεση, αλλά δεν απειλούσε την αντίπαλη εστία. Η δημιουργία ήταν το αδύναμο σημείο για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέναντι στην κλειστή άμυνα του Βόλου.

Το παιχνίδι κυλούσε σε αργό τέμπο με την υψηλή θερμοκρασία να παίζει τον ρόλο της σε αυτό. Οι ποδοσφαιριστές δεν πίεζαν πολύ ψηλά και κρατούσαν δυνάμεις. Οι πράσινοι τα πήγαιναν καλά στα 2/3 του γηπέδου, αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 38′ ο Βόλος βγήκε στην κόντρα με την μπάλα να φτάνει στον Φερνάντες από το ύψος της μικρής περιοχής και τον Ρούμπεν να βάζει το πόδι του προτού η μπάλα πάει προς την εστία. Νωρίτερα ο Μάγκνουσον είχε κλείσει σωστά το πεδίο του Φαν Βέερτ.

Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός εξακολουθούσε να έχει πρόβλημα στη δημιουργία και δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός!

Στο 44′ ο Βόλος απείλησε και πάλι όταν ο Φερνάντες έκρυψε την μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Μπρινιόλι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στη συνέχεια και έπειτα από την εκτέλεση οι φιλοξενούμενοι είχαν τριπλή ευκαιρία και δοκάρι με κεφαλιά του Φαν Βέερτ.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με κατοχή 67-33 υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλά με τελικές 1-6!

Στην επανάληψη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε το σύστημα 4-3-3 με την είσοδο του Τσέριν αντί του Καρλίτος. Μετά το κακό πρώτο ημίχρονο, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, ο Σέρβος προπονητής ήθελε να δει περισσότερα και καλύτερα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, οι παίκτες του “τριφυλλιού” ανέβασαν κάπως την ένταση στο παιχνίδι τους και έκλεψαν την μπάλα κοντά στην περιοχή του Βόλου. Από κλέψιμο του Ιωαννίδη και φάουλ που κέρδισε ο ίδιος χάθηκε μεγάλη ευκαιρία στο 51′. Ο Αϊτόρ εκτέλεσε από αριστερά, ο Αλεξανδρόπουλος σούταρε και ο Ιωαννίδης με κοντινή κεφαλιά δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Τσέριν έδωσε μια διαφορετική ταχύτητα και πιο γρήγορη ανάπτυξη.

Δυο λεπτά αργότερα, πάλι ο Ιωαννίδης απείλησε όταν εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί παραθυράκι. Στο 58′ χάθηκε μια ακόμη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, όταν ο Αλεξανδρόπουλος από δεξιά έβγαλε ωραία σέντρα και ο Ιωαννίδης με πλασέ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι.

Δυο λεπτά αργότερα, ο Αϊτόρ εκτέλεσε το φάουλ, ο νεαρός φορ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 62′ ο Τσέριν σούταρε δυνατά και ο Κλέιμαν απομάκρυνε σε κόρνερ. Ο Σλοβένος χαφ πραγματοποιούσε πολύ καλή και ουσιαστική εμφάνιση με το τριφύλλι και ήταν από τους κύριους λόγους της αγωνιστικής ανόδου.

Ο Παναθηναϊκός είχε ανεβάσει στροφές και η εμφάνισή του ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

Οι πολλές αλλαγές στο τελευταίο 15λεπτο έριξαν τον ρυθμό και παρά τη διάθεση, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη επί του Βόλου. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, στο πρώτο φιλικό στη Λεωφόρο με το τριφύλλι να έχει ένα προβληματικό πρώτο ημίχρονο κι ένα πολύ καλό 25λεπτο στην επανάληψη. Η δουλειά συνεχίζεται, το πρόβλημα στη δημιουργία παραμένει και η μεταγραφική ενίσχυση στις θέσεις μεσοεπιθετικά είναι επιτακτική ανάγκη και φυσικά αναμένονται το επόμενο διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.