ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε πρόβλημα στο κομμάτι της ανάπτυξης – Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στο γεγονός ότι οι πράσινοι αντιμετώπισαν πρόβλημα στο κομμάτι της ανάπτυξης.

Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε πρόβλημα στο κομμάτι της ανάπτυξης – Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι» | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη. Δεν είχε σημασία σήμερα, αλλά σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε. Γενικά δεν υπήρχαν πολλά πράγματα που να μου άρεσαν. Ίσως να μην βοήθησε το γεγονός ότι ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στη Λεωφόρος ή ότι ο Βόλος έπαιξε αρκετά κλειστά.

Παναθηναϊκός: Ενίσχυση με δυο χαφ – Τι παίζει με Βιτίνιο
Παναθηναϊκός: Ενίσχυση με δυο χαφ – Τι παίζει με Βιτίνιο 7.608 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είχαμε ρυθμό και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ο Βόλος είχε 3-4 καλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Μάλλον, το γεγονός ότι δεν ήμασταν καλοί στην ανάπτυξη μας έκανε να έχουμε αρκετά προβλήματα.

Γενικώς πρέπει να αντιληφθούμε πως χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα, ειδικά τώρα που πλησιάζουν και τα παιχνίδια στην Ευρώπη».

Αναφορικά με το τακτικό κομμάτι:

«Το δημιουργικό κομμάτι είναι κάτι που μας ανησυχεί. Είναι κάτι που το γνωρίζουμε, δεν είναι θέμα ενός παίκτη, αλλά θέμα ολόκληρης της ομάδας. Είμαστε σε μία φάση, όπου έχουμε αργή ανάπτυξη. 

Το θέμα της δημιουργίας πάντα υπάρχει στο ποδόσφαιρο και χρήζει καθημερινής δουλειάς. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός για να καταφέρουμε να δημιουργούμε καλύτερα. Προς το παρόν δεν έχουμε το ρυθμό που θα ήθελα».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close