ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σήμερα η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Σήμερα στις 21:00 σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Λίμνη Βουλιαγμένης, θα διεξαχθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος που θα αρχίσει στις 20-21 Αυγούστου.

Σήμερα η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος θα μάθει απόψε το βράδυ (21:00) ο Παναθηναϊκός όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Super League.

Η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super league 2022-2023, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απευθείας από τη COSMOTE SPORT1 HD, μέσω streaming από το κανάλι της COSMOTE στο YouTube, καθώς και από την επίσημη ιστοσελίδα και τον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

Στο πλαίσιο της Κλήρωσης, θα παρουσιαστεί και η νέα επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος Super League 2022-2023.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 97.695 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η έναρξη υπολογίζεται να συμβεί το διήμερο 20 και 21 Αυγούστου, με τις πρώτες πέντε αγωνιστικές να γίνονται μέχρι την διακοπή για το Nations League, καθώς στις 24 και 27 Σεπτεμβρίου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τις Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία.

Ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με την FIFA στην συνέχεια να υπαγορεύει τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει στο Κατάρ από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου. Ενώ ο δεύτερος γύρος θα αρχίσει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και η ολοκλήρωση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου για να ακολουθήσει η διαδικασία των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...