ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανεβαίνει ο Μάγκνουσον – «Κουμπώνει» ιδανικά με Σένκεφελντ

Ο Ισλανδός στόπερ κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού και όσο αγωνίστηκε έδειξε θετική παρουσία.

Ανεβαίνει ο Μάγκνουσον - «Κουμπώνει» ιδανικά με Σένκεφελντ

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Χόρντουρ Μάγκνουσον είχαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο φιλικό κόντρα στο Βόλο.

Ο Ισλανδος στόπερ έπαιξε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα, στα φιλικά που δίνει η ομάδα του Ιβαν Γιοβάνοβιτς και το διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ενώ η παρουσία του δίπλα στον Μπαρτ Σένκεφελντ «κουμπώνει» ιδανικά.

Ο Μάγκνουσον αγωνίστηκε για περισσότερο από μια ώρα στο φιλικό κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, είχε αυτοπεποίθηση στις κινήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ όπου χρειάστηκε ήταν κομβικός και στα μετόπισθεν. Παράλληλα κατά τη διάρκεια του αγώνα έδειξε την ευχέρεια που έχει και στη δημιουργία, καθώς προσπάθησε σε 2-3 περιπτώσεις με την ικανότητα που έχει να «φτιάξει» παιχνίδι στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.080 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γενικότερα, η εικόνα του Μάγκνουσον ήταν αρκετά καλή, ξέχωρα από το προβληματικό παιχνίδι του «τριφυλλιού» στο α΄ μέρος και με την μέχρι τώρα παρουσία του, δείχνει στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα στην ομάδα που θέλει να δομήσει ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς τη νέα σεζόν.

Προφανώς και με περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του, θα βγάλει παραπάνω πράγματα στο χορτάρι, ωστόσο η πρώτη άποψη του Ισλανδού στόπερ, είναι ενθαρρυντική αν συνυπολογίσει κανείς και την αποχή που είχε από τον τραυματισμό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.