ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτό είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας Super League (Pic)

Η διοργανώτρια αρχή, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγωνιστικών για το νέο πρωτάθλημα της Super League.

Αυτό είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας Super League (Pic)

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα για τη νέα σεζόν, με τις ημερομηνίες της κανονικής περιόδου, αλλά και εκείνων των Playoffs/Playouts.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Δείτε το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League 2022-2023, στο οποίο περιλαμβάνεται η κανονική περίοδος και τα Playoffs/Playouts.

Στην αποψινή Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2022-2023, θα γίνουν γνωστοί οι αντίπαλοι ανά αγωνιστική ημέρα της κανονικής περιόδου.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημειώνεται ότι για το Πρωτάθλημα Super League 2022-2023, δε θα πρέπει να γίνεται αναφορά σε χορηγούς ονοματοδοσίας προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων, αλλά ούτε και σε μπάλες που χρησιμοποιήθηκαν παλιότερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.