ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή φανέλα της ομάδας βόλεϊ (Pic)

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ψήφισαν και ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την επιλογή της νέας φανέλας, της ομάδας βόλεϊ ανδρών για τη νέα σεζόν.

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή φανέλα της ομάδας βόλεϊ (Pic)

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έβαλε τον κόσμο του σε διαδικασία ψηφοφορίας για την επιλογή της νέας εμφάνισης που θα φορά το τμήμα βόλεϊ ανδρών τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, ανακοίνωσε το αποτέλεσμα που προέκυψε από την σχετική ψηφοφορία, με το κοινό να επιλέγει για τη νέα φανέλα της ομάδας, την εντυπωσιακή ριγέ που έχει λάβει πάρα πολλά κολακευτικά σχόλια.

Δείτε την επιλογή του κοινού

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.