ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ο Τσέριν, το επιθετικό πρόβλημα και η κλήρωση-φωτιά στον δεύτερο γύρο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πολύ καλή παρουσία του Τσέριν και στο φιλικό με τον Βόλο, για το επιθετικό πρόβλημα που παραμένει και θέλει μεταγραφές και το πρόγραμμα πρωταθλήματος, που είναι δύσκολο στον δεύτερο γύρο.

Ο Τσέριν, το επιθετικό πρόβλημα και η κλήρωση-φωτιά στον δεύτερο γύρο!

Σε άλλο ένα φιλικό παιχνίδι ο Ανταμ Τσέριν απέδειξε, ότι κάθε άλλο παρά σαν εναλλακτική λύση ήρθε στον Παναθηναϊκό. Ο Σλοβένος χαφ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε σε τάξη τον μέχρι τότε πελαγωμένο Παναθηναϊκό, από τα πόδια του άρχισαν επιθέσεις, που κατέληξαν σε ευκαιρίες και δείχνει ότι θα ξεκινήσει βασικός την χρονιά.

Ο Τσέριν αν και δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος από φυσική κατάσταση, έδωσε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Βόλο με τα τρεξίματά του και άπλωσε ωραία το παιχνίδι της ομάδας με τις πάσες του. Είτε στα πλάγια μπακ, είτε στον άξονα κάθετα, όλες οι πάσες του ήταν στον χώρο που έπρεπε και στον κατάλληλο χρόνο. Κλασικό 8 ο Τσέριν και με την παρουσία του εκεί απελευθερώνει τον Αλεξανδρόπουλο, που παίζει πιο ψηλά και με την ταχύτητά του βοηθάει στο πρέσινγκ, αλλά πατάει και πιο εύκολα περιοχή.

Ο Τσέριν είναι 22, αλλά φαίνεται ότι είναι ένας έτοιμος χαφ να μπει στην ενδεκάδα και να δώσει ποιότητα και να βοηθήσει και ανασταλτικά και δημιουργικά.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το καλό νέο του φιλικού με τον Βόλο ήταν ο Τσέριν και ο ωραίος τρόπος, που βγάζει με τις πάσες του την ομάδα μπροστά ο Μάγκνουσον, που έχει την τεχνική δεκαριού, αλλά αμυντικά θέλει χρόνο για να δέσει με τον Σένκεφελντ.

Το κακό νέο είναι ότι η ομάδα για άλλο ένα φιλικό έμεινε χωρίς γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και δεν είχε ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο είχε ένα δοκάρι και τρεις ευκαιρίες, αλλά γκολ και πάλι δεν μπήκε. Είναι φανερό το πρόβλημα στο γκολ, που θα λυθεί μόνο με την απόκτηση παικτών (που δεδομένα έχουν καθυστερήσει και το ρίσκο είναι μεγάλο), που θα κάνει την διαφορά στο 10, στο 9 και στα εξτρέμ, για να μπορεί να υπάρχει ανταγωνισμός σε Παλάσιος, Αϊτόρ και για να μην κάνουμε τον σταυρό μας μην πάθουν κάτι.

Πάμε να πούμε δύο λόγια για την κλήρωση του πρωταθλήματος. Αν δεν αλλάξει η ποινή για τα επεισόδια του κυπέλλου ο Παναθηναϊκός εκτός από τον Ιωνικό θα παίξει και με την ΑΕΚ χωρίς κόσμο στην Λεωφόρο. Είναι πολύ πιθανό να πέσει στη μία αγωνιστική η ποινή οπότε το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα γίνει με κόσμο.

Το πρόγραμμα του πρώτου γύρου είναι νορμάλ, αλλά στον δεύτερο γύρο η ομάδα έχει να πάει σε Βικελίδης, Καραϊσκάκη, Φιλαδέλφεια, Τρίπολη, Γιάννινα και έχει μόνο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. Κατά τα άλλα όλοι παίζουν με όλους και αν η ομάδα είναι καλά όπως ήταν πέρυσι στα play off και στον μισό δεύτερο γύρο δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.