ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Να εμφανιστούμε έτοιμοι στα επίσημα ματς – Θα το… βρούμε με τον Χόρντουρ»

Την βεβαιότητα του ότι θα βρει χημεία με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον εξέφρασε ο Μπαρτ Σένκεφελντ σε δηλώσεις του. Τι είπε για την εικόνα της ομάδας κόντρα στον Βόλο, αλλά και τα επερχόμενα επίσημα ματς.

Σένκεφελντ: «Να εμφανιστούμε έτοιμοι στα επίσημα ματς - Θα το... βρούμε με τον Χόρντουρ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτ Σένκεφελντ: 

Για το τεστ με το Βόλο, τα δύο διαφορετικά ημίχρονα και το γεγονός ότι δεν σκόραρε ξανά ο Παναθηναϊκός:

«Σίγουρα δεν κάναμε και το καλύτερο παιχνίδι μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είμαστε σε μία περίοδο που δεν μετρούν τόσο τα αποτελέσματα, όσο κάποια πράγματα που δοκιμάζουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα επίσημα ματς».

Για το αν έχει το χρόνο για να είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός στα ματς με τη Σλάβια:

«Στο τέλος της ημέρας, δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα σε ένα φιλικό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό κι έχει τη δική του ιστορία. Οκέι, μπορεί να κερδίσεις… 7-0 σε ένα φιλικό και να παίξεις με τη Σλάβια και να μην πάρεις καλό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να μάθουμε κάποια πράγματα και πως θα βελτιωθούμε μέσα στο γήπεδο. Σύμφωνοι, πάντα μπαίνεις στο γήπεδο για να νικήσεις, αλλά δεν ήταν αυτό το βασικό στο τελευταίο φιλικό που δώσαμε με τον Βόλο. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες κι απ’ την άλλη επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει κάποιες φάσεις εναντίον μας. Και το τελευταίο δεν έπρεπε να συμβεί».

Για τη συνεργασία του με τον Μάγκνουσον:

«Ηταν η πρώτη φορά που παίξαμε μαζί με τον Χόρντουρ σε αγώνα. Χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως πρέπει να το κάνουμε όλο αυτό να δουλέψει καλά. Και θα το κάνουμε…».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...