ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Η Μπρεστ μιλάει με την Σπόρτινγκ για τον Σπόραρ, που θέλει και ο Παναθηναϊκός»

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Άντραζ Σπόραρ, παίκτη τον οποίο θέλει η Μπρεστ και μάλιστα έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Σπόρτινγκ

«Η Μπρεστ μιλάει με την Σπόρτινγκ για τον Σπόραρ, που θέλει και ο Παναθηναϊκός»

Δημοσίευμα της «Abola» αναφέρει ότι η Μπρεστ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σπόρτινγκ για να κάνει δικό της τον απόκτηση του 28χρονο Σλοβένο φορ, Αντράζ Σπόραρ, τον οποίο θέλει και ο Παναθηναϊκός.

Επιπρόσθετα,  τονίζεται  ότι η γαλλική ομάδα έχει στο στόχαστρό της και τον έτερο φορ της Σπόρτινγκ, Σλιμανί. Έναν παίκτη που γράφτηκε για τον Παναθηναϊκό αλλά στην ουσία δεν απασχόλησε.

Ο Σπόραρ είναι διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας και έχει καταγράψει 39 συμμετοχές ενώ έχει σκοράρει και 5 τέρματα. Τα τελευταία 2,5 χρόνια ανήκε στην Σπόρτινγκ, με την οποία σε 38 ματς έχει πετύχει 11 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί και στις Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ολίμπια Λουμπλιάνας, Βασιλεία, Ιντερπλόκ Λουμπλιάνας και Αρμίνια Μπίλεφελεντ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...